Foto NSK
Foto NSK

De ambtstermijn van twee jaar zit er bijna op van Koning Ezel Olivier Wambacq.  Om iedereen te bedanken voor deze mooie periode had Sire Olivier vrijdagavond zo’n 200 personen uitgenodigd naar de feestzaal van het RVT Heilige familie op het Bal van de Koning – Koning Ezel 2017-2019.  “Twee jaar lang kwam ik in contact met heel wat personen, waaronder diverse jubilarissen die hun huwelijksverjaardag te vieren hadden. “, vertelt Olivier,” Om deze mensen te bedanken voor de mooie tijd die ze mij gedurende mijn koningschap bezorgden nodigde ik hen deze avond uit op mijn bal, die hen terug meeneemt naar de jaren ’60.”  Voor de gelegenheid had Olivier ook gezorgd voor een orkestje die de genodigden muziek bracht van ‘The Shadows’ en wie dan nog niet moe gedanst was kon daarna verder wegdromen bij muziek uit de jaren ’60 en ’70 tot in de late uurtjes.  Ook Frans Dubrulle gekend van The Voice Senior gaf tijdens het Bal van de Koning een gelegenheidsoptreden.