000 Wedstrijd JommekekopieHet Jommeke-album ‘De Jungfrau smelt! is een samenwerking met Intersoc, die hun 70ste verjaardag viert met dit album.

De Jungfrau smelt! En dat is slecht nieuws voor deze mooie berg in Zwitserland. Er is namelijk een oeroude bacterie ontdekt die zich in ontdooide toestand razendsnel kan vermenigvuldigen en een grote bedreiging vormt voor de mensheid. Het team van de Chinese viroloog Wenping is hard aan het werk aan een formule om de bacterie onschadelijk te maken. Maar er zijn booswichten die baat hebben bij het verspreiden van die bacterie. Zij proberen natuurlijk met man en macht het ijs te laten smelten… Wat nu?

Onze redactie mag enkele exemplaren van deze strip wegschenken via deze website.   Wie ons kan vertellen ter ere van welk een organisatie deze strip werd uitgebracht en dit samen met zijn naam, adres en telefoonnummer voor 01 september 2019 per mail ons laat weten via wedstrijd@belgischeradiounie.be maakt kans op een van deze wedstrijdexemplaren.  Veel succes alvast!