Niemand minder dan Jeremy Vandoorne, gekend als Xavier uit ROX, zal de rol van verteller in “Sneeuwwitje, het sprookjesballet” op zich nemen. Geen evidente rol voor Jeremy Vandoorne, hij moet het sprookje bij de allerkleinste balletliefhebbers op een boeiende, interactieve manier met de nodige humor overbrengen. Maar daar vreest de Lauwenaar helemaal niet voor integendeel;

“Ik ben verheugd dat Prima Donna Events met dit project tot bij mij kwam. Het is de eerste keer dat ik meespeel in een balletproductie maar ik sta te popelen om eraan te beginnen. Gelukkig moet ik niet mee dansen, dus wie daar op had gehoopt moet ik teleurstellen, geen roze tutu of plié voor mij. Maar daar gaat dan ook mijn kus aan Sneeuwwitje (lacht).

Het is mijn rol om een sterke mixvorm van acterende/presenterende monoloog te brengen om het geheel woordelijk te overkoepelen en zo op een interactieve en boeiende manier het sprookje te vertellen aan de kleine balletliefhebbers.

In een mix van theater en ballet met live symfonisch orkest willen we de kleine en grote dansliefhebbers een onvergetelijke middag bezorgen met dit uniek concept. Ik ben blij dat Prima Donna Events naast de professionele balletdansers en muzikanten voor mij koos in deze hoofdrol..

Waar & wanneer te zien?
“Sneeuwwitje, het sprookjesballet”
op 15 december (14u & 17u) in Stadsschouwburg Antwerpen en op 26 (14u & 17u) en 27 december (11u & 14u) in Capitole Gent

Tickets & info:
www.primadonnaevents.be
Jeremy Vandoorne