Foto NDZ
Foto NDZ

Langs de Rijksweg te Kuurne zijn donderdagnamiddag omstreeks 15 uur twee lichtgewonden gevallen bij een zwaar verkeersongeval. Een witte bestelwagen die een ander voertuig links wilde inhalen, merkte een aankomende Landrover terreinwagen te laat op, waardoor een botsing onvermijdelijk werd. Door de klap werden beide voertuigen weggeslingerd en kwamen in de gracht naast de rijweg terecht. Brandweer, ziekenwagen en een MUG-team snelden ter plaatse en moesten de bestuurder van de witte bestelwagen uit het verhakkelde voertuig bevrijden. De man kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend en werd vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de bestuurster van de terreinwagen werd naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval bleef de Rijksweg meer dan een uur afgesloten tussen de Koning Boudewijnstraat en de Hulstsestraat, en werd het verkeer plaatselijk omgeleid.

Foto NDZ
Foto NDZ
Foto NDZ
Foto NDZ