Dwayne Johnson en Jason Statham zijn helemaal terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht.

De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious-reeks en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Wanneer de genetisch verbeterde anarchist Brixton (rol van Idris Elba) de controle neemt over een biologische dreiging die de mensheid voor altijd zou kunnen veranderen, zullen de twee gezworen vijanden hun krachten moeten bundelen om de wereld te redden.

Meer dan twee uur actie met Dwayne Johson en Jason Statham in een regie van David Leitch die je nog kent van Deadpool 2. Ook Vanessa Kirby en Helen Mirren zijn in de film te zien!

Fast & Furious