De welverdiende zomervakantie is gestart. Sommige gaan op kamp, vertrekken op vakantie terwijl andere al dansend door de zomer gaan op verschillende festivals.  Ben jij klaar voor de festivalzomer, maar zoek je nog de ideale party outfit? Neem een kijkje in de Spring Summer collectie 2019 van Regatta Great Outdoors.

Van kleedjes, T-shirts tot lange broeken voor als het regent. Zelfs nieuwe dansschoenen kan je vinden bij Regatta Great Outdoors. Kies uit één van de felle kleurtjes zoals appelblauwzeegroen of ga voor een leuke print. Zo word je helemaal partyproof! Op de facebookpagina van Regatta kan je alvast de nodige inspiratie vinden: @RegattaBelux

Sinds 1981 zorgt Regatta Great Outdoors ervoor dat elke wandelaar niks te kort komt. Dit familiebedrijf maakt met veel zorg en rekening houdend met de behoeften van de stappers outdoorkleding, wandelschoenen en accessoires voor zowel jong als oud. Regatta Great Outdoors bestaat uit twee collecties, namelijk de outdoor active collectie en de outdoor lifestyle collectie.

Dank zij Belgische Radio Unie kan jij een van de schitterende negen herenfleeces (2x M, 3x XL en 4x XXL) winnen! Je kan deze gebruiken tijdens alle seizoenen : in de winter onder je jas of tijdens de zomer om snel over te steken. De fleece bestaat uit 200 gsm symmetry fleece, heeft 2 zijzakken en de zoom kan je aanpassen door de shockcord.

Twijfel dus niet en neem deel aan deze wedstrijd.  Bezorg ons het antwoord op volgende vraag : sinds wanneer is Regatta Great Outdoors de ideale partner van elke wandelaar?

Stuurde je het goede antwoord door en wil je je winstkansen verhogen!
– Bezoek dan onze facebookpagina en deel het bericht rond de wedstrijd
– Bezoek ons twitterkanaal en retweet het bericht rond de wedstrijd

De wedstrijd is jammer genoeg afgesloten.
Hieronder vind je de gelukkige winnaars:

  • Anja Van Eenaeme            9940 Ertvelde
  • Leen Holvoet                      9255 Buggenhout
  • Nancy Tournoy                   8730 Oedelem
  • Annelore Steurbaut            9700 Oudenaarde
  • Inge Pelsers                       3290 Schaffen
  • Noor Madhavi Bullekens    3010 Kessel-Lo
  • Tony Neutens                     8310 Sint-Kruis
  • Heidi Coppens                   9030 Mariakerke
  • Verbesselt Freddy              1880 Nieuwenrode
  • Regatta