001 UrbanusDe nieuwste strip van Urbanus kreeg de naam ‘De fluorescerende schoolreis’ mee.  Juffrouw Pussy en meester Bombast begeleiden de leerlingen naar de mooiste bezienswaardigheden in België en Frankrijk. Er wordt gelachen en gezongen, maar al snel slaat de stemming om wanneer geheimzinnige figuren de leerlingen aanvallen. Amedee en Urbanus gaan op onderzoek en komen tot een ontstellende ontdekking!  Wie de ontknoping wil kennen van deze nieuwe strip van Urbanus kan dankzij Standaard Uitgeverij en B.R.U. een van de exemplaren in de wacht slepen die we ter beschikking kregen om weg te schenken.   Wat we echter van jullie willen te weten komen is welke landen Amedee en Urbanus aandoen in deze nieuwe strip tijdens hun schoolreis.  Deelnemen kan door uw naam, adres en telefoonnummer ons door te mailen even als het het correcte antwoordt op de prijsvraag.  Deelnemen kan via wedstrijd@belgischeradiounie.be. Succes alvast!   Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich tevens ook abonneren op de nieuwsbrief van de Standaard Uitgeverij.  Dit kan via www.standaarduitgeverij.be/nieuwsbrief/