001 De huwelijksreisHet nieuwste album uit de reeks Vertongen & Co kreeg de naam ‘De huwelijksreis van Bieke’ mee.  Mark en Bieke zijn al jaren gehuwd, maar een huwelijksreis hebben ze nooit gehad. Daar wil Mark iets aan doen. Hij boekt een dure vakantie in een exclusief vakantieparadijs. Maar zoiets kost vreselijk veel geld. Toch wil Mark Bieke niet teleurstellen… Hij vindt dus het middel om op reis te gaan en ervoor te kunnen betalen… Dat brengt hem echter in onmogelijke situaties. Intussen heeft Bieke last van een playboy, die haar wil veroveren…  Voor de fans van de stripreeks Vertongen en Co hebben de Standaard Uitgeverij en BRU nog een vakantiecadeau in petto gezien er ook enkele exemplaren van deze nieuwe strip worden weggeschonken via deze website.  Deelnemen kan door uw naam en voornaam, adres en telefoonnummer ons door te mailen en ons te vertellen wat de lievelingsdrank is van Mark Vertongen.   Deelnemen kan tot 20 augustus via het e-mail adres wedstrijd@belgischeradiounie.be. Succes alvast!   Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich tevens ook abonneren op de nieuwsbrief van de Standaard Uitgeverij.  Dit kan via www.standaarduitgeverij.be/nieuwsbrief/