Foto NSK
Foto NSK

Sinds dinsdagavond zijn de eerste voorbereidingswerken van start gegaan voor het gratis familiefestival p’Latse Doen die vanaf deze editie doorgaat op het afgesloten grasveld van de Rijzende Ster gelegen aan de vlaskouter in Kuurne.  Nadat  de plaats van het hoofdpodium, de Vip-tent, de bar en de backstagetent mooi werden uitgetekend op het grasveld, ging vervolgens de organisatie van start met het opzetten van de backstagetent.   Gezien de nieuwe locatie van het familiefestival hoopt de organisatie er alvast op minstens zoveel toeschouwers te mogen begroeten als op hun vorige edities die doorgingen op het marktplein in Kuurne.  Op de affiche van  zaterdag aanstaande vinden we onder meer Kapitein Winokio, Bronce, Coyote Melon, Black Leather Jacket, Rick De Leeuw en Band, Les Truttes en DJ Dirk Stoops terug.  Het eerste optreden is voorzien om 15.30 uur.  De toegang is gratis.