Drugsbende opgerold in Roeselare
Foto: FVL

Afgelopen maanden werd door de lokale recherche van de Politiezone RIHO, de politiezone van Roeselare, een gerechtelijk onderzoek gevoerd naar een drugsbende die actief was op het grondgebied van de zone. Het onderzoek heeft geleid tot 14 arrestaties, waar uiteindelijk 7 personen werden aangehouden. De bende hield zich bezig met de handel in cannabis, cocaïne en XTC.

Grote hoeveelheden cannabis, cocaïne en XTC, ter waarde van 81.000 euro, werden aangetroffen en in beslag genomen. Naast de verdovende middelen werd ook een grote hoeveelheid (51.000 euro) cashgeld aangetroffen. Het winstbejag was één van de drijfveren van de organisatie.

Tijdens het onderzoek kon de lokale recherche van de Politiezone RIHO ook beslag leggen op verboden wapens, voertuigen en materiaal voor een cannabisplantage.

Drugsbende opgerold in Roeselare
Foto: FVL