Ook de komende dagen geeft de thermometer zonnebaden, ijsjes en afkoeling in verfrissend water aan! Geen weer om te shoppen, te werken of thuis te zitten: iedereen snakt naar afkoeling.

LAGO KORTRIJK WEIDE aan het Nelson Mandelaplein is tijdens deze hete dagen de topbestemming met heerlijk verkoelend buitenwater dichtbij huis. Op de tropische avond van woensdag 26 juni organiseert het zwemparadijs laat avondzwemmen tot middernacht met gratis snacks, spectaculaire buikschuifglijbaan en kans op een gratis familiepas. Een dagje vakantie in tropisch België!

Je kan er terecht voor de langste wildwaterbaan van de Benelux, de kleurrijke kinderbaden met waterspeeltuin of de warme lagune met watermassage, er is voor ieder wat wils. Het buitenbad is tijdens de zomervakantie elke dag geopend om extra verfrissing te brengen.

Hou jij het hoofd koel?
Lago