Aladdin, wie kent dat wereldberoemde sprookje uit Duizend-en-één-nacht niet ? Na het grote succes van de musical “Pippi zet de boel op stelten” pakte Uitgezonderd sinds mei opnieuw uit met een groots opgezette familiemusical: Aladdin. Het is een spectaculaire, muzikale reis door het Midden-Oosten geworden vol van humor, (buik)dans, enkele toverspreuken, een vliegend tapijt met een prinses erop en … een knotsgekke Geest uit een wonderlamp.

Niemand minder dan Giovanni Kemper (Nachtwacht en de KetnetBand) kruipt in de huid van Aladdin met behulp van de Geest het hart van Prinses Jasmine, gespeeld door Ianthe Tavernier (De Buurtpolitie), proberen veroveren.

Een tekst van Tijl Dauwe en muziek van Sam Verhoeven, in een regie van Jaak Lema. De erg amusante familiemusical is te zien op 8 en 9 juni in de Gentse Capitole. Alle ticketinfo op www.uitgezonderd.be

Aladdin musical