Foto FVL
Foto FVL

Rosa Vermeulen, de bejaarde vrouw uit Erpe-Mere die destijds haar eigen moment op TV had samen met zoon Modest werd afgelopen dinsdag  90 jaar jong.  Om dit moment te vieren  werd Rosa dinsdagochtend met een list naar haar stamcafé gelokt door zoon Modest Vermeulen  (Kurt Defrancq) die haar verraste voor haar verjaardag.   Daar kreeg Rosa te horen dat zij vanaf volgend jaar samen met haar zoon op tournee gaat.

Naast de feestelijke slingers, het zingen, heerlijk verjaardagsgebak en een bos met 90 rozen kreeg Rosa Vermeulen het allereerste ticket overhandigd van haar eigen theatershow.  Er werd eveneens meteen overgegaan tot de fotoshoot voor de affiche.  Rosa & Modest – 90 Rozen voor Rosa is vanaf 8 mei 2020 te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen, natuurlijk “met talloze BV ’s en een bijzondere special guest”.  Tickets zijn beschikbaar op www.elckerlyc.be.