Politiezone Gavers logoDe interventieploegen van de PZ Gavers deden vorige nacht, zoals geregeld, nazicht in de buurt van de terreinen van de firma CASIER RECYCLING te Deerlijk. Deze site is gekend voor vroegere koperdiefstallen. In de nabije buurt van de firma troffen ze een geparkeerd voertuig aan. Ter plaatse wordt er een verdachte met Bulgaarse nationaliteit gearresteerd die kan gelinkt worden aan koperdiefstallen. Ook zijn echtgenote wordt wat later gearresteerd. Er konden gedurende een rondgang met een speurhond op het uitgestrekte terrein geen andere verdachten meer aangetrokken worden. In de buurt van het aangetroffen voertuig werd wel een grote hoeveelheid koper aangetroffen die klaar lag om mee te nemen. Het Parket werd ingelicht en er werd eveneens een huiszoeking bij betrokkenen verricht. De lokale recherche van de PZ Gavers zet het onderzoek verder. Er werden o.a. GSM’s en een voertuig in beslag genomen.