Foto NSK
Foto NSK

Vrijdagnamiddag heeft de Orde van de Ezel een cheque van 4000 euro overhandigd aan ‘De Branding’ die mensen met een beperking ondersteund.  Dit gebeurde in Verwencafé ‘HET IDEE’ in het Ring Shopping Noord die eveneens wordt uitgebaat door de gebruikers van de ‘De Branding’.  Het bedrag die de Confrérie van het Ezelskruiske kon schenken aan ‘De Branding’ werd verzameld tijdens Mardi Gras gezien per verkochte toegangskaart een deel van de opbrengst werd geschonken aan een goed doel, die dit jaar ‘De Branding’ was. ‘Het is het hoogste bedrag ooit verzameld op ons evenement Mardi Gras, die we vandaag kunnen overhandigen aan een goed doel”, vertelt een trotse Grootmeester Eddy Lafaut, “Mede dankzij enkele studenten van de Vives Hogeschool uit Kortrijk konden we er opnieuw een zeer geslaagd evenement van maken.”    Het bedrag die vandaag werd overhandigd aan de ‘De Branding’ zal mee worden geïnvesteerd in hun nieuwe beleeftuin die vanaf juli van dit jaar de deuren moet openen en waar de gebruikers van ‘De Branding’ een leuke tijd zullen in kunnen beleven, mede door de aangepaste trampoline, schommel en zitbanken die er zullen in terug te vinden zijn.