Foto RSH
Foto RSH

339 deelnemers hebben zaterdagnamiddag het frisse water van de Noordzee getrotseerd in Oostduinkerke om te kunnen deelnemen aan de jaarlijkse knufelduik.  De opbrengst die daarmee wordt gerealiseerd werd geschonken aan vzw Kiekafobee die jaarlijks twee appartementen huurt om daarin kinderen met kanker een week te laten verblijven met hun ouders.  Zo kunnen er jaarlijks 100 kankerpatiëntjes genieten van een verblijf met zicht op de zee.  Met allerlei giften en de opbrengst van deze knuffelduik wordt dit mogelijk gemaakt.  Nadat de deelnemers zich eerst opwarmden konden ze vervolgens al lopend het koude water in.  De inrichters van de Knuffelduik, de handelaarsbond van Oostduinkerke zorgde ook in de tent op de dijk voor randanimatie met optredens van verschillende bands.  Door de harde wind die er stond werd het voorziene vuurwerk afgelast.

 

Foto RSH
Foto RSH