Kuurne slaagt er niet in om grootste selfie te maken
Foto: NSK

Kuurne wil ook dit jaar opnieuw de warmste gemeente van Vlaanderen gaan worden en ze zijn alvast goed op weg om opnieuw deze titel in de wacht te slepen.    In navolging van de grootste selfie die vorig jaar werd genomen vanaf de ladderwagen van de brandweer heeft burgemeester Francis Benoit  ook dit jaar opnieuw een uitdaging in petto als afsluit van de vele acties de reeds werden ondernomen in Kuurne in het kader van de warmste week.  Op zondag 23 december vanaf 11 uur wil de Kuurnse burgemeester namelijk op het Marktplein van zijn gemeente het Belgisch record stoelendans breken. Daarvoor moet hij minimum 600 personen vinden maar hij wil alvast beter doen dan 600 personen.  De opbrengst van deze actie wordt volledig geschonken aan vzw De Branding uit Kuurne.