000 guinness world records 2019kopie

Op 6 september werd het boek Guinness World Records 2019 gelanceerd.  In deze nieuwe editie staan opnieuw verbluffende records van over de hele wereld, ook van Belgische recordhouders. Zo is ‘The Beast’, een creatie van Hold My Shoes en V-Formationen de grootste opblaasbare hindernisbaan ter wereld en bouwde Paul Van Den Nieuwenhof de grootste piramide van suikerklontjes!   Verder vinden we ook in deze editie:

  • Grappige records: het grootste waterpistool en de langste pizza
  • Bizarre feiten: de langste benen en de kleinste levende hond
  • Belgische sporthelden: onder anderen Greg Van Avermaet, Gitte Haenen en RSC Anderlecht
  • Doe het zelf: vestig een wereldrecord!

Naast deze editie werd ook nog een tweede boek gelanceerd die de naam Guinness World Records Gamerseditie 2019 mee kreeg en een absoluut hebbeding is voor gamefanaten. Deze Nederlandstalige editie staat trouwens boordevol bijzondere gamerecords en coole feitjes over bijvoorbeeld FIFA, PlayStation en Fortnite.

Beide boeken zijn alvast de ultieme sensatie voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar en het perfecte cadeauboek voor de feestdagen!

Op onze BRU – redactie hebben we enkele exemplaren liggen van beide boeken.  Wie ons kan vertellen aan de hoeveelste editie het boek Guinness World Record toe is en ons dit samen mailt met zijn naam, adres en telefoonnummer voor 30 oktober naar guinnessworldrecords@belgischeradiounie.be maakt kans op een van deze wedstrijdexemplaren.  Veel succes alvast!