Foto NSK
Foto NSK

Vrijdag 26 oktober vond in het Kursaal te Oostende de Belgische première plaats van het knettergek theatercircus Cirque Berserk die tijdens de herfstvakantie gedurende 6 dagen een exclusieve tussenstop in België maakt.   Cirque Berserk is echter geen traditioneel circus, maar een niet te omschrijven knettergek circus die tijdens zijn voorstellingen eeuwenoude vaardigheden en tradities van tourende circusgezelschappen combineert met hedendaagse, adembenemende acts en technieken. Voor de show die te zien is in het Kursaal te Oostende werden 35 topartiesten gecast van over de hele wereld, elk uniek in hun genre, die samen meer dan 30 diverse hoogstaande circus acts brengen in één voorstelling. Elke act is één voor één adembenemend gaande van jongleurs, acrobaten, stuntmensen tot de messenwerpers, maar het meest spectaculaire ooit gezien in een theater is misschien toch wel “the motorcycle globe of death” waarbij niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 moto’s in de globe rijden.   . Speciaal voor de gelegenheid zal de show in Oostende ondergedompeld worden in halloweensfeer.  Voorstellingen zijn voorzien vanaf vrijdag 26 oktober tot en met woensdag 31 oktober telkens om 15.00 en 20.00 uur.  Meer info via www.kursaaloostende.be/nl/CirqueBerserk

Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK