Frontale aanrijding in Rumbeke
Foto: JOS

Langs de Bergeikenstraat in Rumbeke gebeurde vrijdagnamiddag een zware frontale botsing tussen een personenwagen en een lichte bestelwagen. Een 50 jarige vrouw die in dezelfde wijk woont moest een lichte bocht nemen maar het zicht werd weliswaar belemmerd door een lichte vrachtwagen die te dicht bij de bocht stond geparkeerd. Op hetzelfde ogenblik kwam een bestelwagen die uit de tegenovergestelde richting kwam waarbij een frontale botsing niet meer te vermijden was. De vrouw bleef eventjes geklemd zitten terwijl de bestelwagen vuur vatte. De chauffeur van deze laatste wagen kon ongedeerd zijn voertuig verlaten maar de vrouw werd met de hulp van de buurtbewoners Geert Meesseman ( 59) en José Demeester ( 68) haar auto ook verlaten. Ondertussen konden beiden het vuur met brandblussers doven. De brandweer van Roeselare en een ziekenwagen snelden ter plaatse. Zij werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht? Beide wagens werden totaal vernield.

Frontale aanrijding in Rumbeke
Foto: JOS