000 jommeke-290-de-ideeëndiefkopieNu de grote vakantie bijna halfweg is en de verveling bij de kinderen al dus wel eens durft toe te slaan, wil BRU enkele jonge stripfans gelukkig maken.  Graag stellen wij u dan ook de nieuwste strip van Jommeke voor die de titel “De ideeëndief” meekreeg:

Striptekenaar Zeppi Dephenelli zoekt de rust en stilte van Zonnedorp op om aan zijn nieuwe album te werken. Maar dat is buiten de dorpsbewoners gerekend. Het nieuws gaat vliegensvlug over de tongen en binnen de kortste keren staan talloze fans voor de deur van de overwerkte striptekenaar. Hoe zal hij in ‘s hemelsnaam zijn album klaarkrijgen met al die drukte om hem heen? Geen nood, Jommeke weet raad!

Een tweede leuk kinderboek die verveling tegen gaat is “Jommekes Beestig Leuk Voetbalboek”.  Met de wereldbeker nog fris in het geheugen en de mooie prestaties die onze eigen Rode Duivels leverden in Rusland, misschien wel een aanrader:

Beleef met Jommeke nog eens het WK Voetbal in Rusland. Je favoriete voetballers lopen hand in hand met onze vertrouwde vriendjes uit Zonnedorp. Spelletjes, raadsels, moppen, weetjes en quizzen over voetbal worden afgewisseld met een kortverhaal van Gerd Van Loock en knotsgekke gags uit de reeks Voetbalgek. Je kunt ook de stand bijhouden met een heuse WK-kalender. Special naar aanleiding van het WK Voetbal, met een gloednieuw kortverhaal van Gerd Van Loock. Spelletjes, weetjes, een WK-kalender, gags uit Voetbalgek en nog veel meer.

Uiteraard heeft de BRU-redactie ook nu opnieuw enkele exemplaren liggen die weggeschonken mogen worden via zijn website.  Wie ons kan vertellen op welke plaats de Rode Duivels zijn geëindigd tijdens de wereldbeker voetbal in Rusland en dit samen met zijn naam, adres en de keuze welke van de twee voorgestelde werken hij of zij wenst mailt dit naar het e-mail adres jommeke@belgischeradiounie.be voor 15 augustus 2018 en maakt kans op één van de wedstrijdexemplaren die we wegschenken.  Succes alvast!

000 jommekes-beestig-leuke-voetbalboekkopie