000 DreamCatcher BobbejaanlandkopieEen paar maand geleden deed het pretpark Bobbejaanland in Lichtaart nog de grootste investering in zijn bestaan. Een zone van twee hectare en een aantal attracties zullen daarbij volledig aangepakt worden in een themagebied en een extra investering in een extra stuk park.  Onder meer de achtbaan ‘Typhoon’ en de reuzenfrisbee ‘Sledge Hammer’ zullen daarbij worden aangepakt.  Vanaf het voorjaar 2019 zullen de bezoekers dan het nieuwe themagebied kunnen verkennen.  Nu het pretparkseizoen twee maanden op volle toeren zal gaan draaien kan Bobbejaanland nu reeds gaan zeggen dat het iedereen kan entertainen.  Dit seizoen laat ‘het plezantste land’ reeds zijn bezoekers gillen op de rollercoasters, kunnen ze chillen in lollige waterattracties en raken ze niet uitgekeken in twee coole virtual reality rides.  Wie het park bezoekt voor een échte adrenalinekick kan dan weer zijn hartje ophalen op de Typhoon, verwisselen boven met onder in de Sledge Hammer, of helemaal dol draaien in de Naga Bay!  Daarnaast komen water fans dan weer aan hun trekken in de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd. Vanaf dit seizoen kan je ook terecht in het volledig vernieuwde restaurant  ‘The Lake House’ met zicht op het water en vlakbij de speeltuin om een hapje te eten.  In de recent vernieuwde Cowboytown voel je je dan weer midden in de Wild West. Kijk over de prairie vanop de watertoren en roetsj daarna naar beneden. Raak verstrikt in het touwenparcours en chill daarna even in het loungehoekje.

NIEUW

Wil je meer avontuur en mysterie? Kies dan resoluut voor de virtual reality coasters. Op Mount Mara bedwing je de vlammenzee en in de Dreamcatcher ga je de boze geesten zelf te lijf!  Deze zomer verrast Bobbejaanland ook zijn gasten opnieuw met de spectaculaire stuntshow Wicked Wheels! Vlammen, auto’s, motors en waaghalzen!

Zin om op kosten van B.R.U. Bobbejaanland te bezoeken?  Het kan, gezien het park ons enkele vrijkaarten ter beschikking stelde.  Als je ons kan vertellen wie in het jaar 1961 het park stichtte en ons uw antwoordt doorstuurt vergezeld van jou naam, adres, e-mail adres en telefoonnummer naar bobbejaanland@belgischeradiounie.be dan maak je kans op één van de vrijkaarten die we wegschenken.

 

Check ook www.bobbejaanland.be en plan je bezoek.