Foto NDZ
Foto NDZ

Bij een zwaar verkeersongeval langs de E403 ter hoogte van Moorsele zijn zondag in de vooravond twee gewonden gevallen. Een Maserati die vanuit richting Brugge op de E403 richting Doornik reed, raakte van de snelweg af, sloeg verschillende keren overkop en kwam op zijn dak terecht in een diepe gracht. Vermoedelijk gebeurde dit nadat de bestuurder van de wagen in slaap was gesukkeld. Een getuige die in de naburige wei langs de Sint-Eloois-Winkelstraat op wandel was, zag het ongeval gebeuren en alarmeerde de hulpdiensten. Die konden beide inzittenden snel uit het voertuig bevrijden. De bestuurder liep lichte verwondingen op maar zat volledig onder de modder, terwijl zijn passagier verwondingen opliep aan arm en schouder. Beiden werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Een takelwagen kwam ter plaatse om de zware Maserati vanop de pechstrook uit de diepe sloot te takelen. Om tot bij de plaats van het ongeval te raken, moesten de hulpdiensten zich een weg banen doorheen een wei en een aangrenzend aardappelveld.