Mini Europa wedstrijd

Wie de mooiste plekjes van Europa wil bezoeken in één dag moet beslist eens een bezoekje brengen aan Mini Europa gelegen aan het Heizelpark in Brussel, waarbij de bezoeker in een domein van 2,5 ha een wandeling maakt langsheen miniatuurversies van de belangrijkste gebouwen en monumenten van de Europese Unie. De Big Ben in Londen, de gondels voor het Dogenpaleis, de Brusselse Grote Markt, de Acropolis, de Vesuvius of de Berlijnse muur … het zijn slechts enkele van de 350 miniatuurmonumenten die te zien zijn binnen het themapark elk voorzien van een uniek beeld-, klank- en animatiespektakel. Met de grote vakantie in zicht trakteert BRU enkele van zijn website bezoekers met een gratis toegang tot het park. Wie één van deze vrijkaarten wil winnen stuurt voor 30 juni een mail met daarin zijn naam, voornaam, adres, leeftijd en telefoonnummer en uiteraard het antwoordt op onze prijsvraag die luidt ‘wanneer openden voor het eerst de deuren van Mini Europa’ naar minieuropawedstrijd@belgischeradiounie.be en wie weet kaap jij wel één van onze vrijkaarten weg uit onze prijzentrommel. Alvast veel succes bij je deelname!