000 3D worldkopieBeleef de leukste fun- en doe-expo in Kursaal Oostende deze zomer. Acteer in je favoriete 3D-decor of ontdek de nieuwste technologische attracties met het hele gezin of met een groep vrienden en kennissen. Tijdens 3D World Magic & Fun in het Kursaal Oostende mag je een aantal essentiële zaken zeker niet vergeten. Ten eerste: een fototoestel of een smartphone. Jij zorgt tijdens je bezoek zelf voor een album vol knotsgekke aandenkens. Ten tweede: je beste acteerkunsten, want jij bent dé ster van het decor! En als laatste: een gezonde portie gekheid.

Jij bent de ster van het decor

3D World Magic & Fun neemt je mee naar de grote wereldattracties. Poseer aan de scheve  Pisa-toren, trotseer de Grand Canyon of doe gek aan de Big Ben of aan de Taj Mahal in India.  Eén van de vele andere thema’s is “het strand”, waar u beslist zaken zult beleven die u niet voor mogelijk achtte. Niet enkel kinderen zullen zich amuseren want er werd heel regelmatig aan de ouders en grootouders gedacht

De leukste 3D-technologie

Aan 3D-animatie geen gebrek. Je zal een videoboodschap kunnen sturen naar je vrienden of familie vanop bekende plaatsen in de wereld, een mix van leuke 3D-films bekijken en een heuse 360° bodyscan van je lichaam laten maken. Plots verschijnen er vanuit de grond twee skeletten in een intieme dans, zie je jezelf op onverwachte momenten en maak je een bijzondere tocht op zee. Knettergekke toestanden die je soms niet voor mogelijk acht!

Met thema’s als superhelden, jeugdhelden, dino’s, science-fiction, Harry Potter, “prinses van de dag” en vele andere, kan u -verkleed in uw favoriete reeks- komen poseren in de mooie decors en zich uitleven in de diverse 3D-animaties. Een droom voor vele kinderen en fans van diverse series. Hou alvast onze facebookpagina in de gaten voor de juiste data.

Wie 3D World Magic & Fun wil bezoeken als volwassene betaalt 12,50 euro, kinderen tussen 4 en 12 jaar betalen 9 euro toegang en kinderen onder de 4 jaar komen er gratis in.  Voor senioren + 65, rolstoelgebruikers en hun begeleiders en studenten onder de 25 jaar geldt een kortingstarief wat de toegangsprijs op 10,50 euro brengt.

Meer info over 3D World Magic & Fun is terug te vinden via de website www.3dworldbelgium.be

BRU mag een aantal vrijkaarten wegschenken voor dit evenement die loopt van 7 juni tot en met 02 september 2018 in het Kursaal van Oostende. Wie ons één van de sponsors kan opnoemen van dit evenement en ons dit per mail voorzien van zijn of haar naam, leeftijd, adres en telefoonnummer doorstuurt naar het e-mail adres 3dworld@belgischeradiounie.be tegen ten laatste 15 juli 2018 maakt kans op één van de  vrijkaarten die we wegschenken via deze website.  Succes alvast!