000 smartgames-asteroid-escape-boxkopieSmart is een Belgische uitgever van logische denkspellen die gevestigd is in Kontich. De Smartgames zijn uitdagende denkspellen voor thuis of voor in de klas. Het zijn stuk voor stuk breinbrekers waarbij het logisch denken gestimuleerd wordt. Ieder Smart games spel heeft een oplopende moeilijkheidsgraad, wat deze gezelschapsspellen zowel aantrekkelijk maakt voor zwakke kinderen alsook voor hoogbegaafden. Ook voor volwassenen zijn de Smart games trouwens ook erg leuk.  De Smartgames zijn kwaliteitsspeelgoed met een pedagogische waarde. Veel spelconcepten komen van de Belgische ontwerper Raf Peeters. Ieder jaar worden een viertal nieuwe Smartgames uitgebracht. Met de zomervakantie in zicht mag BRU van Smartgames enkele spelexemplaren wegschenken via zijn website.  Dit doen we aan de hand van een kleine wedstrijd.  Wie ons kan vertellen in welk jaar Smartgames werd uitgeroepen tot speelgoed van het jaar maakt kans op één van de spelexemplaren die BRU mag gaan wegschenken.  Als geheugensteuntje geven wij u alvast de website van SmartGames mee die terug te vinden is via www.smartgames.eu/nl.  Uw antwoordt kan u doormailen naar smartgameswedstrijd@belgischeradiounie.be  tegen 15 juni aanstaande.  Gelieve in uw mail naast uw antwoord eveneens uw naam, adres en leeftijd te vermelden.  De winnaars krijgen hun exemplaar thuis gestuurd.  Veel succes alvast!