Vzw Feest in Kortrijk en zo’n 60 partners hebben hun programma voor SINKSEN 18 klaar
Foto: FVL

Vzw Feest in Kortrijk en zo’n 60 partners hebben hun programma voor SINKSEN 18 klaar. De focus ligt op één van de mooiste en meest symbolische plekken van onze binnenstad: de Leie ter hoogte van de Broeltorens. Daar is, door de verlaging van de kaaimuren, de Leie dé centrale ader in de binnenstad.

Met ‘Kortrijk Verleidt!’ als rode draad zorgt SINKSEN voor een intense beleving van het water. SINKSEN animeert de Leieboorden en laat ze deinen op het ritme van stad en rivier. Zo verbinden we het hart van de stad, het Buda-eiland en Overleie met de nieuwe Leieboorden die sinds SINKSEN 15 met ‘De Grote Verleieding’ in gebruik zijn. Met ‘Kortrijk Verleidt!’ viert ook de romantiek hoogtij. Zo verleiden we je om vier dagen lang met ons mee te feesten.

Op vrijdag 18, zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei 2018 kan je in het centrum van Kortrijk terecht voor tal van activiteiten. Ontdek op deze website https://www.sinksen.be/programma het uitgebreide programma op de vele locaties in de binnenstad.