Ongeval op het kruispunt Beukenhofstraat, Peter Benoitstraat en de N36 in Vichte
Foto: NDZ

Bij een spectaculair verkeersongeval op het kruispunt van de Beukenhofstraat, de Peter Benoitstraat en de N36 is zaterdagnamiddag als bij wonder niemand gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen het op het kruispunt van Vichteplaats met de Peter Benoitstraat tot een botsing kwam tussen een Opel en een Peugeot 407. Door de klap werd de Opel weggeslingerd en kwam op zijn zijkant tegen een verkeerslicht terecht. Dat verkeerslicht sneuvelde en ook een verkeersbord werd volledig scheefgetrokken. Omdat gevreesd werd dat de bestuurder gekneld zat, kwam de brandweer ter plaatse. Die opende het kofferdeksel van de wagen, waardoor de bestuurder zelf uit het voertuig kon kruipen. De jongeman kwam er uiteindelijk met wat blauwe plekken vanaf en moest niet naar het ziekenhuis worden overgebracht. De inzittenden van de Peugeot, een koppel en hun hond, kwamen er eveneens met de schrik vanaf. Ook hun voertuig moest getakeld worden.