Kuurnse laureaten juniorjournalist gekend
Foto: NSK

Een twintigtal journalisten in spé werden donderdagavond in de Kuurnse bibliotheek in de bloemetjes gezet voor hun prachtig verhaal die ze instuurden in het kader van de wedstrijd de juniorjournalist georganiseerd door de plaatselijke afdeling van het Davidsfonds. De winnaar van de wedstrijd werd dit jaar Louis Sergeant die leerling is aan het VBS Sint Michiel en de jury wist te overtuigen met een verhaal die handelde over kasten. De vriendschapsvreetster van Noa Quartier die leerlinge is van Pienter was dan weer goed voor een tweede plaats. De top drie werd afgesloten door Chelsy Desmet die leerlinge is aan het Go te Kuurne en die een verhaal neerpende over een liefhebbend hondje. Tijdens de uitreiking van de prijzen was er ook een muzikaal- en voorleesmoment voorzien.