00_Black PantherkopieMarvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen…

Een actievolle science fictionfilm van regisseur Ryan Coogler die we nog kennen van ‘Creed’ met in de hoofdrollen, Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Andy Serkis en Martin Freeman. Black Panther is vanaf deze week te zien in Kinepolis.