Wagen op beland op zijn dak na aanrijding in Kortrijk
Foto: NDZ

Bij een zware aanrijding op de E17 net voorbij de oprit Kortrijk-Oost zijn donderdagavond twee gewonden gevallen. Het ongeval deed zich voor toen er op zeker ogenblik vertraagd verkeer was op de invoegstrook en een Opel Corsa achteraan aangereden werd door een terreinwagen. Hierdoor kwam de Corsa op zijn dak in de grasberm terecht. Omdat de passagierster niet zelfstandig uit het voertuig kon, snelde de brandweer ter plaatse om de vrouw uit het voertuig te helpen. Zowel passagierster als bestuurder werden naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de terreinwagen bleef ongedeerd. Door het ongeval was een tijdlang zowel de invoegstrook als de rechterrijstrook richting Frankrijk een tijdlang afgesloten. Omstreeks 22u15 kon de snelweg richting Frankrijk terug vrijgegeven worden.

Wagen op beland op zijn dak na aanrijding in Kortrijk
Foto: NDZ