Foto NDZ

 

Foto NDZ

Dinsdagavond is een vrouw gewond geraakt bij een brand in een appartement gelegen op de hoek van de Graaf Boudewijn IX-laan en de Elfde-Julilaan.  De brand ontstond om een nog onbekende reden ter hoogte van een tafel en een stoel rond kwart voor vijf op de gelijkvloerse verdieping van het pand. De rookontwikkeling die daardoor ontstond verspreidde zich in een mum van tijd doorheen het gebouw. Agenten van de PZ Vlas die nog voor de brandweer ter plaatse waren gingen het vuur meteen met een poederblusser te lijf, in afwachting van de brandweer.   De bewoonster van het appartement raakte lichtgewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.  Na ventilatie konden de appartementen op de eerste en tweede verdieping terug vrijgegeven worden. Ook het appartement op het gelijkvloers blijft bewoonbaar. Tijdens de interventie was de Graaf Boudewijn IX-laan even afgesloten voor het verkeer.