Foto NDZ
Foto NDZ

Bij een spectaculair ongeval die zich voordeed op de rotonde waarop de N36 met de Bavikhoofsestraat samenkomt zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen.  De bestuurder van een Opel Astra die de N36 volgde vanuit de richting Deerlijk merkte om een nog onduidelijke reden de rotonde niet op en reed erop in.  Het zwaar gehavende voertuig kwam uiteindelijk aan de overkant van de rotonde tot stilstand. Bij het ongeval raakte de bestuurder gewond, zijn passagier werd eveneens naar het ziekenhuis te Izegem overgebracht. Omdat er gevreesd werd voor autobrand, kwam ook de brandweer ter plaatse, maar die hoefden uiteindelijk niet te blussen. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Even was er verkeershinder, maar gezien het late uur veroorzaakte dit geen noemenswaardige problemen.