Foto NSK
Foto NSK

Sinds donderdag 17 augustus is in Knokke – Heist opnieuw het internationaal vuurwerkfestival van start gegaan.  Howard & Sons Pyrotechnics uit Australië mocht daarbij de spits afbijten.  Ondertussen kwamen ook reeds afgelopen zaterdag Rozzi Fireworks uit de USA en maandag 21 augustus SteyrFire Fireworks uit Oostenrijk aan de beurt.  Woensdag 23 augustus mag Parente Fireworks uit Italië als laatste deelnemer het beste van zichzelf laten zien. Wie dit jaar de winnaar wordt van het internationale vuurwerkfestival wordt aanstaande vrijdag bekend gemaakt gevolgd door een vuurwerkshow van HC pyrotechnics uit België.  Het internationale vuurwerkfestival van Knokke begint steeds om 22 uur ter hoogte van het strand gelegen aan de Meerlaan.  Meer info via knokkeheist.com/nl/evenement/421/internationaal-vuurwerkfestival.html

 

 

Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK