3 gewonden na botsing tussen 2 voertuigen
Foto : NDZ

Maandagavond zijn vijf personen gewond geraakt bij een zware klap tussen twee voertuigen in de Deerlijksestraat in Kortrijk. Toen een Peugeot 206 de oprit van een woning wilde verlaten liep het fout toen de bestuurder van het voertuig een Citroën personenwagen die vanuit de richting van Kortrijk kwam aangereden te laat opmerkte, waardoor een botsing onvermijdelijk werd en de Peugeot in de zijflank gegrepen werd. Omdat de bestuurder van de Peugeot niet op eigen kracht het voertuig kon verlaten, snelde de brandweer ter plaatse om hem uit zijn hachelijke positie te bevrijden. De man werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.  Ook de bestuurster en 3 inzittende familieleden van de Citroën werden naar het ziekenhuis overgebracht.  Door het ongeval was de Deerlijksestraat gedurende enige tijd volledig afgesloten.