Verschillende gewonden na slippartij op afrit
Foto: NDZ

Een minibus van de beschutte werkplaats WAAK is woensdagavond op de afrit Kortrijk-Oost van de E17 betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval. Het ongeval gebeurde toen de minibus de afrit wou nemen om richting Kuurne te rijden, maar op zeker ogenblik slipte, waardoor de minibus aan het tollen ging en na een klap tegen een boom tot stilstand kwam in het midden van de afrit. 7 inzittenden, werknemers van de beschutte werkplaats die terugkeerden van een opdracht bij TVH in Waregem, werden naar het ziekenhuis overgebracht. Eén persoon zat gekneld en was gewond. Een tweede persoon werd lichtgewond. De andere personen werden uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval was de afrit Kortrijk-oost gedurende enige tijd volledig versperd. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.