Gevel beschadigd in Zwevegem na klap tegen geparkeerd voertuig
Foto: NDZ

In de Hinnestraat te Zwevegem is zaterdagavond de gevel van een rijwoning beschadigd geraakt bij een zwaar verkeersongeval. De bestuurster van een Opel Insignia volgde de Hinnestraat richting Kortrijkstraat en week op zeker ogenblik van haar rijvak af, om in te rijden op een geparkeerde Audi. Door de klap werd de Audi een aantal meter achteruit geduwd en kwam tegen de gevel en garagepoort terecht. Nadat de Opel inreed op de Audi, werd de wagen naar de overkant van de straat geslingerd, om uiteindelijk tegen een andere geparkeerde wagen tot stilstand te komen. De bestuurster van de Opel werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was de Hinnestraat enige tijd volledig afgesloten voor alle verkeer. Een ploeg van de brandweer kwam ter plaatse voor het ruimen van de brokstukken.