Porsche gaat in vlammen op
Foto : NGS

Dinsdagavond ging een Porsche die op de Zuiderlaan reed in Waregem volledig in de vlammen op. Een brandweerman van de brandweerpost Waregem die net achter de sportwagen reed merkte vlammen op die van onder de wagen kwamen toen hij ter hoogte van de nieuwe Zuidboulevard reed. Ter hoogte van de stoplichten aan de bibliotheek kon de brandweerman de eigenaar van de brandende wagen verwittigen. Hij kon tijdig zijn wagen verlaten en raakte niet gewond. De hulpdiensten die snel ter plaatse waren konden echter niet voorkomen dat de wagen, die amper twee jaar oud was, volledig vernield werd. Wat de oorzaak was van de brand kon niet onmiddellijk worden achterhaald. De Zuiderlaan was gedurende een hele tijd in beide richtingen afgesloten, er werd een omleiding ingelegd.