Wagen onder vrachtwagen op E403 ter hoogte van Gullegem
Foto: NDZ

Op de E403 richting Doornik gebeurde donderdagavond omstreeks 23 uur een zwaar verkeersongeval waarin een vrachtwagen en een Audi betrokken raakten. Het ongeval gebeurde toen de vrachtwagen met oplegger op het rechter rijvak reed maar enkele honderden meters voor de verkeerswisselaar achteraan aangereden werd door een Audi. De wagen schoof daarbij gedeeltelijk onder de vrachtwagen. Als bij wonder zat de bestuurder van de Audi niet gekneld en raakte de man slechts lichtgewond. Omdat door het ongeval de snelweg bezaaid lag met brokstukken, deelden nog een zestal andere wagens in de brokken. Daarbij ging het voornamelijk om lekke banden, maar enkele wagens liepen ook andere schade op. Tijdens de takelwerkzaamheden was gedurende enige tijd slechts de linkerrijstrook vrij in de richting van Doornik.