Donderdagavond kwam het langs de Wulfhoekstraat in Hooglede tot een zware frontale botsing tussen een motorrijder en een landbouwtractor beiden uit Hooglede. Het ongeval gebeurde in een korte bocht waarbij ze elkander niet konden zien. De motorrijder plofte frontaal op het motorblok van het landbouwvoertuig en vloog metersver weg. Met zware verwondingen werd de motorrijder naar het ziekenhuis overgebracht maar hij verkeert niet in levensgevaar. Een deskundige van het Parket van Westvlaanderen, afdeling Kortrijk kwam ter plaatse voor een nader onderzoek naar de juiste omstandigheden. De landbouwer verkeerde in shock en werd ter plaatse verzorgd. De Wulfhoekstraat werd langs beide zijden voor alle verkeer afgesloten.

Motorrijder zwaargewond na aanrijding landbouwtractor in Hooglede
Foto: Jos B