wegenwerken
Foto : NGS

Infoavond heraanleg R35 Westerlaan-Noorderlaan in Waregem

Op 1 juni start het Agentschap Wegen en Verkeer, samen met Aquafin en de stad Waregem, aan de heraanleg van de ring. Het voorbije jaar werden de nutsleidingen vernieuwd en verplaatst om plaats te maken voor de nieuwe weg.  Op 24 april is er een infovergadering voor bewoners en handelaars.

In de zomer van 2016 werden de voorbereidende nutswerken uitgevoerd maar na controle bleek dat er nog steeds nutsleidingen waren die niet op de voorziene plaats lagen. Daarop werd beslist om de start van de eigenlijke werken naar achteren te schuiven zodat eerst alle nutsleidingen in orde konden gebracht worden.  Nu die voorbereidende werken achter de rug zijn, kan de hoofdaannemer op 1 juni van start gaan met de heraanleg van de R35 Westerlaan-Noorderlaan in Waregem. In een eerste fase zal men enkel werken in de Slekkeput. Na het bouwverlof starten de werken op de ring zelf.

Op 24 april organiseren AWV en de werfpartners Aquafin en stad Waregem een informatievergadering voor bewoners en bedrijven. Daar gaan we dieper in op de fasering en bijhorende omleidingen. Dit infomoment gaat door op 24 april 2017 om 19u in de raadszaal van het Waregemse stadhuis.