Geslaagde bloesempicknick
Foto : NGS

Na de succesvolle editie van vorig jaar konden Els en Arne Lambrecht-Baart van Goed te Mullem in Sint-Eloois-Vijve niet nalaten om iedereen die in het verleden een fruitboom had geadopteerd ook dit jaar uit te nodigen naar de bloesempicknick tijdens één van de mooiste periodes van het jaar. Het werd geen gewone picknick maar een ‘hoeve’picknick met beleg van bij collega kaas- en vleesboeren, dessertjes van de zuivelhoeve en natuurlijk de overheerlijke fruitsapjes van het domein zelf. Zaterdag waren de weergoden iets minder gunstig gestemd maar op zondag werd het gezellig druk op Goed te Mullem, waar veel aanwezigen onder een mooi lentezonnetje konden genieten van het lekkers tussen de bloesems van de verschillende fruitbomen. Nadien kon nog een wandeling gemaakt worden op het domein waar op diverse plaatsen (volks)spelen waren voorzien. Niet alleen voor de allerkleinsten maar ook voor de ouderen werd het een leuke dag.

Geslaagde bloesempicknick
Foto : NGS
« 1 van 3 »