Eerste Rode Kruis sticker voor Essevee-speler
Foto : © Rode Kruis Waregem-Anzegem

Aanstaande donderdag 27 april 2017 start om 15u opnieuw de jaarlijkse 14-daagse stickerverkoop van het Rode Kruis. Ook de afdeling van het Rode Kruis Waregem-Anzegem zal dit jaar opnieuw actief stickers verkopen op diverse kruispunten en in warenhuizen in Waregem en Anzegem. Als startschot van deze actie werd vandaag symbolisch de eerste sticker verkocht aan Essevee-speler Davy De Fauw. De opbrengst van deze verkoop gaat naar de lokale werking van de afdeling, die zelf volledig instaat voor aankoop van (medisch) materiaal, aankoop van interventiekledij, aankoop van hulpmiddelen voor de uitleendienst, organiseren van opleidingen en bijscholingen, organisatie van de bloedinzamelingen, enz. Het Rode Kruis Waregem-Anzegem kan deze steun goed gebruiken, binnen een periode van 2 jaar is men genoodzaakt om een nieuwe ambulance aan te kopen. Sommige vrijwilligers nemen speciaal een dagje verlof om hun steentje te kunnen bijdragen aan deze stickerverkoop. Dit jaar hoopt men om minstens 5500 stickers te kunnen verkopen.