Bestuurster verliest controle over voertuig en rijdt in op kippenkraam in Aalbeke
Foto: NDZ

Een wagen die inreed op een kippenkraam heeft zaterdagvoormiddag even voor paniek gezorgd op Aalbekeplaats. De bestuurster van de wagen kwam uit de richting van Kortrijk en reed het centrum van Aalbeke binnen. Toen ze in de bocht de controle over het stuur verloor en aan het slippen ging kwam de wagen tegen het kippenkraam terecht, net op de plaats waar normaal gezien klanten op hun bestelling wachten. Op het ogenblik van het ongeval was dat gelukkig niet het geval. Ook de zaakvoerder en zijn echtgenote die in hun kraam aan het werk waren, bleven ongedeerd. De bestuurster en haar passagier werden lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht. “Wat de precieze schade aan onze wagen is en of het kraam nog kan rijden, moeten we nog bekijken”, aldus de eigenaar.