paas-foto-pasen-wallpapers-pasen-achtergronden-13-blauwe-gele-paaseieren-gras-bloemenkopieMet Pasen in zicht stuurde Just Games en Badass de paashaas richting BRU-redactie uit met enkele leuke geschenken.  In onze prijzenkast staan er momenteel twee exemplaren van het bordspel  ‘De Karrewiet Kampioen!’ en twee stuks van het bordspel ‘De Mol’ die we aan de bezoekers van onze BRU-website willen wegschenken.  Wie kans wil maken op een van deze bordspelen die we wegschenken kan op een heel eenvoudige manier deelnemen aan onze wedstrijd.  Om het avontuurlijke van De Mol ook in onze wedstrijd over te brengen zijn wij op zoek naar creatievelingen die ofwel een foto of selfie van zichzelf of samen met  vrienden, familie, … ons doorsturen  genomen in een adembenemend landschap, een overweldigende stad of gewoon in een leuk paasdecor.  Stuur deze foto voor zeven april aanstaande samen met je naam, voornaam, adres en telefoonnummer en uiteraard de keuze van  het bordspel die je graag zou winnen als jou foto door de jury wordt weerhouden naar  demol@belgischeradiounie.net en wie weet word jij een van onze vier winnaars van onze paaswedstrijd!  Succes alvast!