Bestuurder lichtgewond na hevige klap tegen verlichtingspaal in Harelbeke
Foto: NDZ

Zondagmiddag is de bestuurder van een Mercedes Cabrio betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de N36 te Harelbeke. Het ongeval gebeurde toen de man de N36 volgde richting Hulste, maar om ongekende reden afweek van zijn rijvak en crashte tegen een verlichtingspaal in de middenberm. De bestuurder werd uiteindelijk met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Omdat gevreesd werd voor een autobrand, werd ook de brandweer gealarmeerd, maar die hoefde uiteindelijk niet te blussen. Door het ongeval was de N36 gedurende enige tijd afgesloten vanaf het kruispunt met de Waregemsestraat en de Deerlijksesteenweg. Een plaatselijke omleiding werd voorzien. (NDZ)