Verkeersongeval in Beveren-Leie
Foto : NGS

Dinsdagavond gebeurde een verkeersongeval ter hoogte van het sterrenrestaurant Castor in de Kortrijkseweg in Beveren-Leie. Een bestuurder van een Volkswagen bestelwagen die uit de richting van Waregem kwam had bij het opdraaien van zijn oprit een Ford monovolume te laat opgemerkt. Beide voertuigen kwamen met elkaar in aanrijding, waarbij de bestelwagen werd weggeslingerd en tegen een geparkeerde wagen botste van een echtpaar uit Lebbeke die in restaurant Castor aan het eten waren. De bestuurder van de bestelwagen raakte niet gewond, erger was het gesteld met de inzittenden van de monovolume. Daarin zat een gezin met drie kinderen. De moeder was er het ergste aan toe terwijl twee van de drie kinderen in lichte shock waren. Ze kregen ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werden daarna voor verdere verzorging naar het ziekenhuis van Waregem overgebracht. De wagen van het echtpaar uit Lebbeke raakte licht beschadigd, de twee andere voertuigen dienden te worden getakeld.

Verkeersongeval in Beveren-Leie
Foto : NGS