In Roeselare komt auto terecht in gevel van café Tummullus
Foto: Jos

Café Tummullus dat enige jaren geleden voorgoed de deuren sloot heeft zaterdagmorgen een zware deuk gekregen. Bij een verkeersongeval stortte de gevel gedeeltelijk in en moest door de brandweer worden gestut. Het ongeval gebeurde omstreeks 5 uur toen een jonge chauffeur bij een lichte bocht de controle over het stuur verloor. Hij beukte met grote snelheid in de gevel. De chauffeur verkeerde in dronken toestand en reed veel te snel. Hij werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht maar moest direct zijn rijbewijs voor veertien dagen inleveren. De schade is enorm. De bewoners werden door de luide knal opgeschrikt maar werden niet gewond. De Technische Diensten van de stad hadden een ganse voormiddag nodig om beschutting aan te brengen.