Sint-Eloois-Vijve klinkt op het nieuwe jaar
Foto : NGS

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert stad Waregem de eerste zondag na Nieuwjaar een receptie voor al zijn inwoners. Op 12 verschillende locaties bieden ze de inwoners een hapje en drankje aan. Ook in zaal De Linde in Sint-Eloois-Vijve konden de Vijvenaren genieten van een gezellig samenzijn. Namens stad Waregem hield Joost Kerkhove, achtste schepen en tevens zelf inwoner van de Waregemse deelgemeente, een toespraak waarin werd teruggekeken op het voorbije jaar en al een blik werd geworpen naar de projecten die in 2017 op de agenda staan. Voor Sint-Eloois-Vijve kunnen de inwoners zich onder andere verwachten aan de heraanleg van de Posterijstraat. De opkomst voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie was deze keer iets minder, waarschijnlijk zat het slechte weer hier voor iets tussen. De Vijfse coverband Corner5 luisterde het geheel muzikaal op.

« 1 van 2 »