Directeur van Sint-Vincentius Anzegem overleden
Foto : Sint-Vincentius Anzegem

De school Sint-Vincentius Anzegem meldt het droevige nieuws van het onverwachte overlijden van haar directeur, Lieven Huys. Meneer Huys was directeur op de school vanaf 2011. Daarvoor was hij pedagogisch directeur in het VTI van Waregem, waar hij ook nog een tijd Frans gaf. De school drukt hun medeleven in de eerste plaats uit naar de echtgenote Marijke Van de Keer en hun twee zonen Sander en Willem, evenals familie en vrienden.
Lieven Huys was nog maar 50 jaar en had net het mooie project gerealiseerd van de nieuwe sporthal op school. De  directeur had nog vele plannen die hij uit de doeken ging doen tijdens zijn nieuwjaarsspeech. Tijdens dat moment werd hij onwel en kon er helaas geen hulp meer baten. Het is met groot verdriet dat de hele schoolgemeenschap zo onverwacht afscheid moet nemen. Ze zijn Lieven Huys dankbaar voor alles wat hij voor de school heeft betekend.